Meny
Meny

Håkanssons

I över 50 år har Håkanssons varit etablerat på den svenska skomarknaden för att sälja skor och accessoarer av hög kvalitet från välkända varumärken. Sedan år 2011 har man sedermera utgjort en del av Scorettgruppen.

På Håkanssons värdesätter vi såväl kvalitet och äkta komfort som modemedvetenhet och elegans, vilket är kärnvärden som verksamheten har arbetat med från grunden sedan år 1959. Vi arbetar därför med välrenommerade varumärken såsom Allen Edmonds, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, GANT, Novita, Canada Snow med flera. När du handlar på Håkanssons vill vi att du ska trivas med dina skor under en lång tid framöver. Vi tillhandahåller därför även ett stort utbud av sulor och skovård som gör det enkelt för dig att ta hand om dina skor på bästa sätt.

För oss är det inte desto mindre viktigt att våra kunder känner sig välinformerade och gott omhändertagna när de besöker våra butiker. Vi lägger stor vikt vid att vår personal bemöter dig som kund med en gedigen produktkompetens och mycket hög service, med avsikt att vägleda dig till att investera i rätt skor för rätt tillfälle. För oss är skor detaljen som gör helheten, men också en förstärkning av det unika med just dig